تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نفیسو آدرس rahimiali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
حجت الاسلام پناهیان، با اشاره به نتایج سوء غیبت، خاطرنشان کرد: اسلام، بی دلیل یک گناه را اینقدر سخت عقوبت نمیدهد. غیبت کردن یک جنگ روانی علیه انسانی است که حضور ندارد تا از خود دفاع کند و ترک این گناه، همچون یک مکتب تربیتی است
چقدر از این شنیده ها درسته؟ اصلا چه شنیده ای درسته؟
یكی از مهمترین مشكلات ما در قرن حاضر است كه فقط با توجه به شنیده ها و گفته و حرف های مردم آبروی افراد را زیر سؤال می بریم .انسان های بی گناهی را مورد اتهام قرار می دهیم و با این كار احساس رضایت و خوشحالی می كنیم كه نمونه هایی از آن را در سال های اخیر شاهد بودیم كه چگونه برخی از افراد فقط با توجه به شنیده ها و بدون هیچ دلیل و منطقی افراد ی را در معرض اتهام قرار داده و آبروی آنها را ریختند.
قرآن مجید در این ارتباط آیات متعددی دارد كه از جمله آنها آیاتی است كه افراد را از تكیه بر ظن و گان خود مخصوصا در مسائل مهم به شدن نهی می كند و تمام مردم را به به پیروی از یقین دعوت می كند كه از جمله این آیات این آیه شریفه می باشد:
وَ ما یَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إِنَّ الظَّنَّ لا یُغْنی مِنَ الْحَقِّ شَیْئاً إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ بِما یَفْعَلُون: و بیشترشان جز از گمان پیروى نمىكنند [ولى] گمان به هیچ وجه [آدمى را] از حقیقت بىنیاز نمىگرداند. آرى، خدا به آنچه مىكنند داناست.( یونس 36)
سوءظن انسان را به تجسس در حال دیگران وا می دارد، تجسس سرچشمه غیبت و كم كم موجب می شود كه آبروی انسانی، به خطر بیفتد.
هنوز چند ماهى از حجة الوداع و بیعت همگان با وصىّ مصطفى صلی الله علیه وآله نگذشته بود كه ابر سیاه پیمان شكنى جامعه اسلامى را به تیرگى و سیاهى كشانید. هنوز چند ساعتى از عروج آخرین پیامبر نگذشته بود كه امت او تیغ حق كشى از نیام كینه و نفاق بر كشیدند و بر قلب یگانه وصىّ او نشاندند. هنوز چند لحظهاى از غسل بدن مطهر پیامبر رحمت نگذشته بود كه پیروانش، پاره تن و یگانه دختر او را مورد دردناک ترین بى مهری ها و ظلم ها قرار دادند.
حجت الاسلام پناهیان، با اشاره به نتایج سوء غیبت، خاطرنشان کرد: اسلام، بی دلیل یک گناه را اینقدر سخت عقوبت نمیدهد. غیبت کردن یک جنگ روانی علیه انسانی است که حضور ندارد تا از خود دفاع کند و ترک این گناه، همچون یک مکتب تربیتی است.
ائمه اطهار علیهم السلام آراستگی ظاهر را یک اصل مهم در روابط زناشویی زن و مرد دانسته و سفارشات آموزنده ای درباره زینتهای مناسب برای آراستن خود داشته اند و همواره تأکید کرده اند که در این امر کوتاهی نشود.
:: برچسبها:
امام رضا(ع),
تمیزی,
نظافت,
زیبایی,
آراستگی,
آرایش,
پاکدامنی,
رنگ مو,
پاکیزگی,
عطرزدن,
خوشبو,
,
علامه حسنزاده آملی میگوید: یکی از سفارشهای مهم در امر سلوک الیالله، پرهیز از نامحرم است. مطلقاً از اغیار پرهیز کنید، از آنها که از نور ولایت بهرهای ندارند، احتراز کنید.
یکی از زیباترین جلوه های ارتباط عاشقانه با خدا و اساسی ترین راه های سیر و سلوک ، ذکر است؛ یعنی مترنّم بودن زبان و قلب انسان به اسماء حُسنای الهی و شاداب نگه داشتن گل روح در زیرباران یاد حق.
ذکر خدا، از یاد بردن هستی محدود خویش در رهگذر یاد اسمای الهی است و تداوم و استمرار آن زنگار گناهان را از روی دل می زداید؛ زیرا غفلت و فراموشی حق تعالی ، ساحت دل را مکدّر می کند.ذکر خداوند آثار و ثمرات اعجاب آور و باشکوهی دارد.
بالاخره ماه مبارک رمضان نیز سپری شد و عده ای سربلند از این مهمانی آسمانی بیرون آمدند و عده ای سرخورده و در حسرت که چرا در این مهمانی با شکوه شرکت نکردند،ولی با این وجود وانمود می کنند که خوشحالند و در گرمای طاقت فرسای تابستان گرسنگی و تشنگی را تحمل نکردند،اما مگر می شود که آدمی با گوش فرا دادن به دستور شیطان و بنده او شدن،احساس رضایت و خوشحالی کند
چه کنیم: «دلم را شکستهاند و حقم را ضایع کردهاند اما فقط و فقط برای تو میبخشم و دلم را از کدورتها و کینهها با کمک تو پاک میسازم چون تو را از عمق جان دوست دارم و جز شیرینی با تو بودن چیز دیگری را نمیخواهم. تمام امور جهان در دست توست. پس امور من نیز در دستان تو باشد که تو بهترین عادلان هستی».
امیرالمۆمنین(ع) فرمودهاند: ان المسکین رسول آلله فمن منعه فقد منعالله و من اعطاه فقد اعطی الله؛ شخص نیازمندی که به تو روی آورده، در واقع فرستاده خداست. کسی که از کمک کردن به او دریغ کند، قطعا از خداوند دریغ نموده است و کسی که به او بخشش کند، در حقیقت به خدا بخشیده است. (نهجالبلاغه، حکمت 304)
امام در فراز دیگری میفرمایند: چنانچه شخص توانمند، محتاجی را از در خانه خود برگرداند، منتظر باشد که به عقوبت محرومیت و بیبهره ماندن از رحمت خدا دچار شود و از جرگه جوانمردان خارج خواهد شد. (غررالحکم، ص 503، ج1)