تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نفیسو آدرس rahimiali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
امام علی(ع) به حق، معتقد است كه عدل و داد، اهم ضروريات، بلكه نظامبخش زندگاني افراد و جامعههاست و اگر خلافت را پذيرفت، جز احياي عدالت، دادگري و بسط قسط و عدل و احقاق حقوق و اقامه حدود و حمايت از مظلومان و مستضعفان و مقابله با طغيانگران و زورگويان، هدف و مقصدي نداشت. به روشني ميتوان دريافت كه تمامي مقامات و همگي مراتب و مراحل و كليه ابعاد و جوانب مورد توجه علي(ع) و مورد بحث در حيات پرافتخار او، به يك حقيقت برميگردد و آن، عدل و عدالت است، حتي مسايلي از قبيل سياست و اقتصاد و حكومت و امارت و بلكه مسايل مربوط به ماوراي طبيعت، همانند تقوا و اخلاق و عبادات، همه و همه، به ضرورت احقاق حق و احياي عدالت و اقامه قسط و عدل درجامعه برميگردد. دليل صدق اين مدعا، مراجعه عميق و همه جانبه و مرتبط و فراگير به دويست و سي و نه خطبه و هفتاد و هشت نامه و چهارصد و هفتاد و دو كلمه قصار موجود در نهج البلاغه و شانزده هزار كلمه حكمت در غررالحكم آمدي و صد و پنجاه و يك مناجات و دعاي موجود در صحيفه علويه و ديگر كلمات و افاضات صادره ازآن امام عظيم الشأن است.
براستی چرا انسان تا زمانی که در این عالم به سر می برد ، به یاد خدا و ذکر خدا توجه ندارد.
، یکی از استادان شیخ مرتضی آقا تهرانی نقل می کرد که در خواب ، مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری رحمة الله را دیدم . پرسیدم :آیا شما در آن عالم عذاب هم می شوید ؟ فرمود : یک عذاب دارم و آن این حسرت و غصه است که چرا بیشتر به یاد خدا نبودم. دلم برای آن لحظاتی می سوزد که به یاد خدا نبودم .این بزرگ ترین عذاب برای من است.
همه دارایی مهمترین و تأثیرگذارترین فرمانده سپاه پاسداران به استناد اسناد آورده شده در متن، وی را به ثروتمندترین سردار سپاه در حال حاضر مبدل ساخته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران طبق مستندات بسیار، "سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی" ثروتمندترین سردار سپاه در جمع سرداران شاغل در سپاه است.
در سالهای اخیر و در پی شکلگیری تحولات منطقهای و چرخش موازنه به نفع ایران، دشمنان ایران اسلامی درصدد برآمدند تا با تهدید یکی از سرداران سپاه پاسداران انقلاباسلامي به نام "قاسم سلیمانی" که فرماندهی "نیروی قدس سپاه" را برعهده دارد به ایجاد خط خبری منفی علیه نظام جمهوری اسلامی بپردازند.
آیتالله محمد تقی مصباح یزدی به نقل از سید حسن نصر الله، خاطره ای از
امدادهای غیبی در جنگ 33 روزه تعریف کرده اند…
آیتالله محمد تقی مصباح یزدی در یکی از جلسات اخیر، خاطره را از امدادهای غیبی مردان سفید پوش در جنگ 33 روزه حزب الله تعریف کرده اند که در ادامه بازگو میشود.
رئیس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: جنگ ۳۳ روزه حزبالله با رژیم صهیونیستی همراه با امدادهای غیبی بود و وقایع آن جز با توجه به امداد غیبی، قابل تفسیر نیست.
:: برچسبها:
معجزه,
حزب الله,
سید حسن,
شمشیر,
امدادغیبی,
لباسهای سفید,
جهاد,
محاصره,
امیدبه خدا,
,
شهوتى که همه مردم در همه اعصار مبتلا به آن هستند، عبارت است از شهوت شکم از خوردن و آشامیدن، و شهوت جنسى که اگر مدتى از این سه چیز پرهیز کنند، و این ورزش را تمرین نمایند، به تدریج نیروى خویشتندارى از گناهان در آنان قوت مىگیرد
روزهداری در ماه رمضان همچون سایر عبادات و احکام الهی دارای شرایط زمانی و آداب خاصی است و ادای آن بر هر فرد مکلف [غیر مریض و مسافر] واجب است. از جمله این آداب میتوان به دعا و اذکار وارده در خصوص سحرها و وقت افطار[۱] افطار دادن به فرد روزه دار[۲] و… اشاره نمود.
دومين مناجات از مناجات خمسه عشر مناجات الشاكين است يعني كساني كه نزد خدا شكايت ميكنند. البته اين شكايت از امور مادي و دنيوي يا ظلمهايي كه در دنيا به ايشان ميشود نيست. شكايتها از مشكلاتي است كه در راه انجام وظايف، تعبّد به خدا و در راه رسيدن به كمال انسان وجود دارد. در اين مناجات محور اين شكايتها سه چيز است؛ نفس، شيطان و قلبي كه سياه و سخت باشد. اين مناجات با اين جمله شروع ميشود: «إلهي إلَيْكَ أشْكُو نَفْساً بِالسُّوءِ أمَّارَةً»؛ شكايت از نفس امّاره است.
:: برچسبها:
مناجات,
خمسه عشر,
شاکین,
شکایت,
نفس اماره,
قلب,
عقل,
عوامل شر,
رضایت محبوب,
ادب عبودیت,
اوصاف نفس,
,
“اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فیهِ نَصیباً مِنْ رَحْمَتِکَ الْواسِعَةِ”
خدایا، من را از رحمت واسعه خودت نصیب گردان.
برای استجابت این دعا باید چه کنیم؟ باید به زیردستمان کمک کنیم. اگر وضع مالی کسی خوب است، برای دختران دم بخت مستحق جهاز تهیه کند. در این صورت دعا درباره او مستجاب میشود و اگر زلزله شود، زیر آوار نمیماند؛ چون رحمت خدا شامل حال او شده است.
«بِكَ عَرَفْتُكَ»؛ اینجا یک بحثی را درباره شناخت مطرح میکنند تا که ما معبودمان را بشناسیم. اینجا میگویند که من از کجا شما را شناختم؟ از کجا با تو آشنا شدم؟ میگویند که من از خودت تو را شناختم. خب این نوع بینش و این نوع شناخت با شناختهای ما متفاوت است
آیا هر موقع خداوند متعال را بخوانیم ، ما را اجابت میکند ؟ آیا امکان دارد خداوند دعای ما را رد کند و اجابت نکند ؟ چکار کنیم که دعایمان ١٠٠ درصد مقبول شود و ما هم متوجه شویم قبول شده است؟!؟ متن جواب: